Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αναβρύτων Αμαρουσίου «Ο Άγιος Δημήτριος» παρέστη ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailO Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αναβρύτων Αμαρουσίου «Ο ʼγιος Δημήτριος» παρουσία μελών του Δ.Σ και φίλων του συλλόγου.
 


 


Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Αναβρύτων Αμαρουσίου «Ο ʼγιος Δημήτριος» έδωσε το «παρών» ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μαζί με δημοτικούς συμβούλους και μέλη του συλλόγου.


Στη διάρκεια της εκδήλωσης κ. Πατούλης, αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά με την πρόεδρο Βασιλική Σκότη, και τα μέλη του Δ.Σ που αναδείχθηκαν κατά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες, αλλά και τους φίλους του συλλόγου, σημειώνοντας ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου θα εξακολουθήσει να βρίσκεται κοντά στους συλλόγους της πόλης και να στηρίζει το έργο και τις δράσεις τους».


Αναφερόμενος σε ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα της γειτονιάς των Αναβρύτων, ο Δήμαρχος ενημέρωσε για την πρόοδο που έχει σημειωθεί στην οριοθέτηση του ρέματος της Σαπφούς, αλλά και για τη μελέτη για το δίκτυο όμβριων υδάτων που ήδη εκπονείται για την περιοχή.


Αναφορικά με το Κτήμα Καρέλλα, σημείωσε ότι στις προθέσεις της Διοίκησης είναι η αξιοποίησή του βάσει των όσων ορίζονται από το νόμο και τους ισχύοντες όρους χρήσης γης. Σχετικά με το αίτημα των κατοίκων της περιοχής να συμπεριληφθεί και η περιοχή των Αναβρύτων στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, σημείωσε ότι το ζήτημα έχει δρομολογηθεί. Επεσήμανε μάλιστα ότι έχει συσταθεί επιτροπή με αντικείμενο την τροποποίηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου στο οποίο πρόκειται να συμπεριληφθούν όλες οι περιοχές της πόλης για τις οποίες εκκρεμεί η ένταξη τους στο σχέδιο πόλης.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Κόκκαλης, και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καρλαύτης.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο