Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του περιβαλλοντικού συλλόγου «Η Κασταλία» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με την πρόεδρο του περιβαλλοντικού συλλόγου «Η ΚΑΣΤΑΛΙΑ» Δήμητρα Κρεκούκια, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου.


 


Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2013 που διοργάνωσε ο περιβαλλοντικός σύλλογος «Η Κασταλία» σε γνωστή ταβέρνα της γειτονιάς του Κέντρου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μαζί με δημοτικούς συμβούλους, μέλη και φίλους του συλλόγου.


Στο σύντομο χαιρετισμό του προς το ακροατήριο ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους τους παρευρισκομένους με ακόμα ισχυρότερη περιβαλλοντική συνείδηση και ευαισθησία. Με την ευκαιρία της παρουσίας του στη βραδιά, από την οποία δεν έλειψε η μουσική και το τραγούδι, ο κ. Πατούλης, έκανε αναφορά στα έργα για τη Βιοκλιματική Ανάπλαση που ξεκινούν στην πόλη καλώντας όλους τους παρευρισκομένους να δώσουν το «παρών» στο δημόσιο διάλογο για το έργο που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο την προσεχή Τετάρτη. Δεν παρέλειψε, για ακόμη μια φορά, και δια ζώσης, να διαβεβαιώσει τους φίλους του συλλόγου ότι δεν πρέπει να έχουν καμία ανησυχία σχετικά με το πράσινο στην πλατεία της Αγίας Λαύρας καθώς στο σχεδιασμό είναι να παραμείνει ανέπαφο.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Δημήτρης Πολυχρονιάδης, και Λευτέρης Μαγιάκης.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο