Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιβαλλοντικού Εξωραϊστικού- Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Νικόλαος» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Περιβαλλοντικού Εξωραϊστικού- Πολιτιστικού Συλλόγου «ʼγιος Νικόλαος» Θ. Χατζηπρίμο στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.


 


Θερμές ευχές για ένα καλύτερο νέο έτος με περισσότερη αλληλεγγύη και προσφορά  προς τους ευπαθείς συνανθρώπους μας που πλήττονται τη δύσκολη αυτή περίοδο, αντάλλαξε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου «ʼγιος Νικόλαος» στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.             


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, παρουσία του Προέδρου κου Θωμά Χατζηπρίμου και των μελών του Δ.Σ.


Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. για την εποικοδομητική και αγαστή συνεργασία που έχουν αναπτύξει με το Δήμο Αμαρουσίου που έχει κοινό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.    
Ο κος Πατούλης άκουσε με ενδιαφέρον τα αιτήματα του Συλλόγου για τη περιοχή του Αγίου Νικολάου και διαβεβαίωσε τα μέλη του Δ.Σ. ότι έχει προγραμματισθεί η υλοποίησή τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες και η οποία βρίσκεται στο στάδιο των απαραίτητων διαδικασιών.
Παράλληλα, ο κος Πατούλης υποσχέθηκε ότι άμεσα θα προγραμματισθεί μία συνάντηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου, προκειμένου να ενημερωθούν διεξοδικά για τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής.


Στην εκδήλωση ήταν παρόντες επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Επαμεινώνδας Γαρδέλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Αλέξανδρος Μπρέγιαννης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο