Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κεντρικού Κ.Α.Π.Η Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά το χαιρετισμό του στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας στο Κεντρικό Κ.Α.Π.Η Δήμου Αμαρουσίου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ενώ κόβει την πίτα παρουσία του Προέδρου του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ν. Κάββαλου, και της δημοτικής συμβούλου Ρ. Χαλιώτη.Πλήθος κόσμου συμμετείχε στην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κεντρικού Κ.Α.Π.Η.


 


Στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων που πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Κ.Α.Π.Η του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα σε δημοτικούς συμβούλους, τα μέλη, το προσωπικό, εθελοντές του Κέντρου και πλήθος κόσμου.


Κατά την έναρξη της εορταστικής εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) Νίκος Κάββαλος, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και κάλεσε το Δήμαρχο κ. Πατούλη, να απευθύνει σύντομο χαιρετισμό και να κόψει την πίτα.


Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος, αφού ευχήθηκε Υγεία σε όλους, διαβεβαίωσε ότι η μεγάλη αγκαλιά του Κ.Α.Π.Η του Δήμου θα είναι σταθερά ανοικτή για όλους τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας, σημειώνοντας ότι τόσο το κεντρικό όσο και τα πέντε παραρτήματά του θα συνεχίσουν να προσφέρουν υπηρεσίες ποιότητας, δημιουργικές διεξόδους, φροντίδα και στήριξη στους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν.


Ο κ. Πατούλης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη Διοίκηση του Κ.Α.Π.Η αλλά και όλους τους συντελεστές του Κέντρου, εργαζομένους και εθελοντές, για το σημαντικό έργο που επιτελείται στο Κ.Α.Π.Η. Ξεχωριστή αναφορά έκανε στη χορωδία, στα τμήματα αθλητισμού και χορού, αλλά και στην ομάδα αγάπης του Κέντρου που προσφέρει υποστηρικτικές υπηρεσίες σε συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια.


Τις ευχές τους προς τους παρευρισκομένους στη γιορτή έδωσαν, επίσης, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Αντωνόπουλος, και η δημοτική σύμβουλος, υπεύθυνη για τη λειτουργία του Κ.Α.Π.Η Ρένα Χαλιώτη, η οποία ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη μακρόχρονη πολύ καλή συνεργασία.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο