Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Παγκρήτιας Ένωσης παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά το χαιρετισμό του στην κοπή της πίτας της Παγκρήτιας Ένωσης.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα στον Υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο, και τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Γ. Τραγάκη.


 


Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποίησε η Παγκρήτια Ένωση στο πλοίο Έλυρος της ΑΝΕΚ, και τίμησαν με την παρουσία τους περισσότερα από 1.500 μέλη της ένωσης, εκπρόσωποι της Πολιτείας και ιεράρχες, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Πατριαρχείου, Μητροπολίτης Προικοννήσου κ. Ιωσήφ, ενώ ευχές για το Νέο Έτος απηύθυναν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Γιώργος Μαριδάκης, αλλά και επίσημοι προσκεκλημένοι.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχήθηκε καλή νέα χρονιά στους παρευρισκομένους και κάλεσε τα μέλη να βρίσκονται κοντά στους συλλόγους στηρίζοντας το έργο και τις δράσεις τους.


Στο ψυχαγωγικό μέρος της εκδήλωσης, ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος «Κρήτες» του Γιώργου Πετράκη, παρουσίασε χορούς και τραγούδια της Κρήτης.


Παρόντες στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, ήταν ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Αρχιμανδρίτης Ευμένιος, καθώς και άλλοι ιεράρχες, ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Αρβανιτόπουλος, ο Γενικό Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Γιάννης Ιωαννίδης, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Τραγάκης, οι βουλευτές Βασίλης Κικίλιας, και Γιάννης Πλακιωτάκης, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι από τον πολιτικό χώρο, ο Γενικός Γραμματέας Δήμου Αμαρουσίου Μιχάλης Χρηστάκης, όπως και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, περισσότεροι από 100 πρόεδροι κρητικών συλλόγων και σωματείων της Αττικής και τα μέλη τους, φίλοι της Παγκρήτιας Ένωσης κ.α.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο