Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου παρέστη ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailO Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με την πρόεδρο της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου Καλλιόπη Βραχιώτου Λυμπεροπούλου, και τους δημοτικούς συμβούλους Δημήτρη Σμυρνή, Δημήτρη Καρλαύτη, και Θανάση Βλαχοπιώτη.O Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά το χαιρετισμό του προς τα παρόντα μέλη της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου.


Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου παρέστη ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της προέδρου του Δ.Σ της Ένωσης Καλλιόπης Βραχιώτου Λυμπεροπούλου, και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.


Στην εκδήλωση όπου παραβρέθηκε πλήθος μελών και φίλων της Ένωσης ο κ. Πατούλης, συνεχάρη την πρόεδρο και τα μέλη της Ένωσης για την προσφορά τους και ευχήθηκε Υγεία και μία Δημιουργική Νέα Χρονιά με καλύτερες προοπτικές από το 2012. Παράλληλα, τα κάλεσε να συνεχίσουν μέσα από τις δράσεις τους να διατηρούν ζωντανή την ιστορική μνήμη, τις πατροπαράδοτες παραδόσεις και τα ιδανικά του ελληνισμού. «Στις δύσκολες αυτές μέρες που περνά η πατρίδα μας όλοι μας πρέπει να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια, με ενότητα και ομοψυχία, προκειμένου να ανακτήσουμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, και η πατρίδα μας να βρει το δρόμο που της αξίζει» σημείωσε ο κ. Πατούλης.


Από την πλευρά της η πρόεδρος της Ένωσης κ. Λυμπεροπούλου, ανταποδίδοντας τις ευχές, ευχαρίστησε, επίσης, το Δήμαρχο που σταθερά στηρίζει τις πρωτοβουλίες και τις δραστηριότητες της ένωσης.


Τις ευχές τους προς τα μέλη της Ένωσης έστειλαν και οι παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Δημήτρης Σμυρνής, και Θανάσης Βλαχοπιώτης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο