Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πανελληνίου Συνδέσμου Νεφροπαθών παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης με τον Υπουργό Υγείας Α. Γεωργιάδη, τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Νεφροπαθών, Περιφερειακό Σύμβουλο Γ. Καστρινάκη, φίλους και μέλη του Συνδέσμου, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Σγουρό, παρόντος του Υπουργού Υγείας Α. Γεωργιάδη.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης με τον βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Γλέζο, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πανελληνίου Συνδέσμου Νεφροπαθών.


Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πανελληνίου Συνδέσμου Νεφροπαθών, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης, ο Υπουργός Υγείας κος ʼδωνις Γεωργιάδης, εκπρόσωποι του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ο Περιφερειάρχης Αττικής κος Γιάννης Σγουρός, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, μέλη και φίλοι του Συνδέσμου.


Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Νεφροπαθών, Περιφερειακός Σύμβουλος κος Γιώργος Καστρινάκης, ανοίγοντας την εορταστική εκδήλωση αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στους μακροχρόνιους δεσμούς που τον συνδέουν με τον κο Πατούλη, από την εποχή που ως ειδικευόμενος γιατρός στο Λαϊκό Νοσοκομείο έως και σήμερα που ως Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας, προσφέροντας πάντα ως άνθρωπος και ως γιατρός τον καλύτερο εαυτό του και στηρίζοντας το σκληρό αγώνα των νεφροπαθών για την επιβίωσή τους.

Ο  Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ κος Γιώργος Πατούλης, δίνοντας τις θερμές ευχές του για τη νέα χρονιά στον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Νεφροπαθών, διαβεβαίωσε τα μέλη του Συνδέσμου, ότι η άοκνη προσπάθεια συνεχίζεται και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκονται στο πλευρό των συμπολιτών μας που είναι ανασφάλιστοι και αγωνιούν για την αιμοκάθαρση τους, πιέζοντας και διεκδικώντας  από την Πολιτεία κάθε νεφροπαθής να έχει πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και εάν βρίσκεται.

Μετάβαση στο περιεχόμενο