Στην κοπή της πίτας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα στους παρευρισκομένους στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σ.Ε.Π.Ε.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Μεταφορών και Δικτύων Κ. Χατζηδάκη.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Πρόεδρο του Σ.Ε.Π.Ε Αν. Τζήκα.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών Μ. Δασκαλάκη.


Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (Σ.Ε.Π.Ε) παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα σε εκπροσώπους από τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο.


Στη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία παραβρέθηκε, επίσης, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης, ο κ. Πατούλης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπροσώπους από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών καθώς και με κορυφαία στελέχη από το χώρο της πληροφορικής και των επικοινωνιών.


Μεταξύ άλλων, στην κοπή της πίτας, παρέστησαν, επίσης, ο Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Μανούσος Βολουδάκης, ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών Μενέλαος Δασκαλάκης, ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Π.Ε Αναστάσιος Τζήκας, μέλη του Δ.Σ του Συνδέσμου όπως, επίσης, επικεφαλής και εκπρόσωποι των επιχειρήσεων πληροφορικής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο