Στην κοπή της πίτας του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κυριών Αμαρουσίου «Η Αγία Μαρίνα» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ Γ. Πατούλης κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κυριών Αμαρουσίου «Η Αγία Μαρίνα», υπό το βλέμμα της προέδρου του Συλλόγου κ. Μ.Σοφού και των μελών του Δ. Σ.
|download file .jpg 117Kb| 


 


Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κυριών Αμαρουσίου «Η Αγία Μαρίνα» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης.
Παρουσία δεκάδων μελών και φίλων του Συλλόγου, ο κ. Πατούλης εξήρε το φιλανθρωπικό έργο των κυριών του συλλόγου, που είναι από τους πιο δραστήριους στο τομέα της προσφοράς σε όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη.
Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαρία Σοφού ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο τόσο για τη στήριξή του στο έργο του Συλλόγου όσο και για το έργο που κάνει η Δημοτική Αρχή για την πόλη μας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ. Ρ. Χαλιώτη και Σπ. Σταθούλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ελ. Λέκκα, Κ. Αντωνόπουλος και Ν. Πέππας.


 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο