Στην κοπή της πίτας του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κυριών Αμαρουσίου «Η Αγία Μαρίνα» και του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού του Τοπικού Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσσει θερμές ευχές για το νέο έτος με τα μέλη και τους φίλους του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κυριών Αμαρουσίου «Η Αγία Μαρίνα».
|download file .jpg 111Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου με τα μέλη του Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου « Η Αγία Μαρίνα».
|download file .jpg 98Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει θερμές ευχές για το νέο έτος στα στελέχη, τους γονείς και τους φίλους του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού του Τοπικού Αμαρουσίου, με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
|download file .jpg 109Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας στα 100 χρόνια του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.
|download file .jpg 92Kb|


Στις εκδηλώσεις για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κυριών Αμαρουσίου «Η Αγία Μαρίνα» και του  Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού του Τοπικού Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης.

Παρουσία εκατοντάδων μελών και φίλων που υποστηρίζουν και ενισχύουν το φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου «Η Αγία Μαρίνα», ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης ευχόμενος η νέα χρονιά να φέρει περισσότερη αγάπη και ειρήνη σε όλους σημείωσε ότι «στις δύσκολες ημέρες που περνά η χώρα μας πρέπει να είμαστε περισσότερο ενωμένοι και αλληλέγγυοι προς τον συνάνθρωπό μας». «Το έργο που επιτελείτε – πρόσθεσε – ως φιλανθρωπικός σύλλογος είναι πολύ σημαντικό για τους κοινωνικά και οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας και ο Δήμος Αμαρουσίου θα βρίσκεται στο πλευρό σας για να στηρίζει κάθε σας προσπάθεια».

Στην γιορτή του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού του Τοπικού Αμαρουσίου για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυσή του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, παράλληλα με την κοπή της πίτας για το 2011, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου συμμετείχε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης, παρουσία στελεχών, γονέων και φίλων του Οδηγισμού.

Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους, συγχαίροντας τα στελέχη του Τοπικού Αμαρουσίου για την διάδοση των αρχών και των αξιών στις νέες γενιές  μέσα από την εθελοντική προσφορά τους. Ο κ. Δήμαρχος αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας στα 100 χρόνια του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο