Στην κοπή της πίτας του Επιμορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παράδεισου Αμαρουσίου παρέστη ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailO Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με το δημοτικό σύμβουλο Δ. Καρλαύτη, και μέλη του Συλλόγου κατά την κοπή της πίτας.O Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά το χαιρετισμό του προς τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση.

O Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, σε επαφές του με τους παρευρισκομένους στην κοπή της πίτας.


Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποίησε ο Επιμορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Παράδεισου Αμαρουσίου, παρέστη ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, μαζί με εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου, μέλη και φίλους του συλλόγου.


Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία σε όλους τους παρισταμένους, καθώς και καλή συνέχεια στο έργο του συλλόγου. Αναφερόμενος σε θέματα που σχετίζονται με τη γειτονιά του Παραδείσου, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε το σημαντικό έργο της βιοκλιματικής ανάπλασης, που έχει δρομολογηθεί, με πρόβλεψη για πράσινες διαδρομές και δίκτυο ποδηλατόδρομων, έργο που θα συμβάλει σημαντικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και θα βελτιώσει αισθητά την καθημερινότητά τους.


Επίσης, ο κ. Πατούλης, αναφέρθηκε τα σχέδια της Δημοτικής Αρχής για τη λειτουργία παραρτήματος Κ.Α.Π.Η στην περιοχή του Παραδείσου με στόχο οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας να αποκτήσουν στη γειτονιά τους το δικό τους στέκι.


Παρόντες στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ήταν, επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Κώστας Μανιάτης, οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Κόκκαλης, Νίκος Πέππας, Σπύρος Σταθούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Κώστας Νταλούκας, Αλέξανδρος Μπρέγιαννης, Κώστας Βλάχος, Δημήτρης Πολυχρονιάδης, και Πέτρος Κούκουζας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο