Στην κοπή της πίτας του ενοριακού Ι.Ν Αγίου Ελευθερίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στο χαιρετισμό του προς τους παρευρισκομένους.
|download file .jpg 71KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας Νικόλα Αλεπού, το δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Καρλαύτη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Νικόλαο Πέππα, τους δημοτικούς συμβούλους Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, και Δημήτρη Σμυρνή, και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδα Γαρδέλη.
|download file .jpg 91KB|


Στην κοπή της αγιοβασιλόπιτας του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρόντων του ιερατικού προσωπικού αλλά και φίλων του ενοριακού ναού.


Στο χαιρετισμό του προς τους παρευρισκομένους, ευχήθηκε υγεία, καλή και δημιουργική χρονιά, και κάλεσε όλους, Εκκλησία και κοινωνία, ενωμένοι να βρουν διέξοδο από την κρίση.


Στην εκδήλωση παρόντες ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας Νικόλας Αλεπούς, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτρης Καρλαύτης, και Δημήτρης Σμυρνής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο