Στην κοπή της πίτας του Αστυνομικού τμήματος Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Ο πρώην διοικητής του Α. Τ. Αμαρουσίου, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γ. Διαμαντόπουλος, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, ο διοικητής του Α. Τ. Αμαρουσίου, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Π. Φαραός και ο Διοικητής του Τ. Α. Αμαρουσίου Αστυνόμος Α’ κ. Ηλ. Κατσίμπουρας.
|download file .jpg 85 KB| 


 


Κοντά στο προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου βρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ . Γ. Πατούλης, στην εκδήλωση για το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, που έγινε χθες σε εστιατόριο των βορείων προαστίων.
Τον κ. Πατούλη καλωσόρισαν ο διοικητής του Α.Τ. Αμαρουσίου, Αστυνομικός Υποδιευθυντής  Π. Φαραός και ο διοικητής του Τ.Α. Αμαρουσίου, Αστυνόμος Α’ Ηλ. Κατσίμπουρας, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον κ. Δήμαρχο για την στήριξή του στο έργο της Αστυνομίας, ενώ τόνισαν την άριστη συνεργασία που υπάρχει με όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, ευχήθηκε «Καλή Χρονιά» στους άνδρες και τις γυναίκες του Αστυνομικού τμήματος Αμαρουσίου και του Τμήματος Ασφαλείας, και επεσήμανε την πολύ καλή συνεργασία των υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου με την Αστυνομία της πόλης μας.
Ο κ. Πατούλης τόνισε ότι το πρόβλημα με την μεταστέγαση του Αστυνομικού τμήματος στο Κέντρο της πόλης μας είναι ένα θέμα που σύντομα θα βρει λύση, καθώς έχει ενημερωθεί και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοΐδης κατά την πρόσφατη σύσκεψη για την εγκληματικότητα που έγινε στο Υπουργείο και συμμετείχε ο κ. Δήμαρχος.
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο