Στην κοπή της Πίτας της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Με πίστη, ελπίδα και ενότητα θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για ένα καλύτερο «αύριο» για την πατρίδα μας και το μέλλον της νέας γενιάς

 

Στην κοπή της Πίτας της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Στην κατάμεστη από μέλη και φίλους του Συλλόγου αίθουσα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά με Υγεία, ευτυχία και οικογενειακή γαλήνη. Παράλληλα, μετέφερε στους παρισταμένους μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας για το 2018.

«Με πίστη, ελπίδα και ενότητα θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για ένα καλύτερο «αύριο» για την πατρίδα μας και το μέλλον της νέας γενιάς».

Παράλληλα ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για την αγαστή συνεργασία επισημαίνοντας ότι η Δημοτική Αρχή είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες του Συλλόγου.  

Από την πλευρά το Διοικητικό Συμβούλιο ευχήθηκε «Καλή Χρονιά», ευχαριστώντας τον Δήμαρχο για την παρουσία του, αλλά και για την αμέριστη συμπαράστασή του, σε οτιδήποτε έχουν χρειαστεί.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Βραχνός και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Καρλαύτης, Θανάσης Βελλής, Ευθύμιος Τσίγκας, Πέτρος Κόνιαρης, Θανάσης Βλαχοπιότης, Ελένη Βλάχου – Σταματάκη.

 

Σχετικά αρχείαΣτην κοπή της Πίτας της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης_1


Στην κοπή της Πίτας της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης_2


Στην κοπή της Πίτας της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο