Στην κοπή πίτας του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Ψαλιδίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στη κοπή της πίτας του Συλλόγου Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Ψαλιδίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανταλλάσσοντας ευχές με τα μέλη του συλλόγου για καλή χρονιά.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι ελπιδοφόρα και να σημάνει τη συνέχεια μιας δημιουργικής πορείας. Παράλληλα, ευχήθηκε καλή συνέχεια στην προσπάθεια του συλλόγου.

Τα μέλη του συλλόγου, από την πλευρά τους, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την παρουσία του και τη στήριξή του στο έργο που επιτελούν εκφράζοντας, παράλληλα, την επιθυμία να συνεχιστεί η πολύ καλή συνεργασία με τη Διοίκηση του Δήμου προς όφελος των κατοίκων της περιοχής.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης, Κατερίνα Φραγκάκη, Ελένη Βλάχου Σταματάκη, δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος του Συλλόγου, αλλά και εκπρόσωποι του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή». 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη δημοτική σύμβουλο και πρόεδρο του Συλλόγου Ι.Ν. Ανεγέρσεως Ζωοδόχου Πηγής Ε. Βλάχου – Σταματάκη_3


Στιγμιότυπα από την κοπή της πίτας του Συλλόγου_2


Στιγμιότυπα από την κοπή της πίτας του Συλλόγου_4

Μετάβαση στο περιεχόμενο