Στην κοπή πίτας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και στη βράβευση των καλύτερων αθλητών για το 2013 παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στον σύντομο χαιρετισμό του στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ε.Ο.Π.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα σε βραβευθέντες αθλητές.


 


Στην κοπή της πίτας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (E.O.Π) για το 2014 και στη βράβευση με την ευκαιρία της εκδήλωσης των καλύτερων αθλητών για τη χρονιά που πέρασε, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Στο σύντομο χαιρετισμό του προς τους παρισταμένους, ο κ. Πατούλης, υπογράμμισε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Δήμου Αμαρουσίου για τον αθλητισμό και για το άθλημα της ποδηλασίας, ειδικότερα, επισημαίνοντας ότι με αφετηρία την πολύ καλή συνεργασία που έχει αναπτύξει ο Δήμος με τη διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, και το νέο έτος θα συνεχίσει να στηρίζει τις πρωτοβουλίες των ποδηλατικών σωματείων και τις προσπάθειες των αθλητών με στόχο ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις και επιτυχίες.


Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής να στηρίξει την ανάπτυξη της ποδηλασίας όχι μόνο σε επίπεδο αθλητικής δραστηριότητας και πρωταθλητισμού και ως στάση και συνήθεια εναλλακτικού τρόπου μετακίνησης εντός του αστικού ιστού συμβάλλοντας σε μία καθαρότερη από ρύπους πόλη με υγιέστερους κατοίκους. Με την ευκαιρία αυτή ο κ. Πατούλης, ενημέρωσε για την επίσημη έναρξη της λειτουργίας του συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων στον Δήμο Αμαρουσίου που προσφέρει ακριβώς αυτή τη δυνατότητα σε κατοίκους και επισκέπτες, δηλαδή να βάλουν το ποδήλατο στη ζωή τους και στην καθημερινότητά τους ως μέσο άθλησης και μεταφοράς.


Στη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, βραβεύτηκαν, επίσης, 57 αθλητές όλων των κατηγοριών -άνδρες, γυναίκες, έφηβοι, νεανίδες, παίδες, κορασίδες- για τις διακρίσεις τους σε επίπεδο ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και για τις υψηλού επιπέδου επιτυχίες σε διεθνείς διοργανώσεις.


Παρόντες ήταν, επίσης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Αθανάσιος Τερζής, μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας, το μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Λενός, εκπρόσωποι αθλητικών ποδηλατικών σωματείων, αθλητές, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης από την Αττική και την επαρχία.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο