Στην καθιερωμένη «Ρεβυθάδα» έδωσε το «παρών» ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στην καθιερωμένη ετήσια παραδοσιακή «Ρεβυθάδα», προσφορά του Συνεταιρισμού Αγγειοπλαστών Κεραμιστών Αμαρουσίου, που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Κεραμιστών Αγγειοπλαστών Ελλάδας (Π.Ε.Κ.Α) και υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης.    

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Κεραμικής Τέχνης στο πλαίσιο της 53ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κεραμικής στο Δήμο Αμαρουσίου, παρουσία του Προέδρου της Π.Ε.Κ.Α Νίκου Βαλλάτου, εκπροσώπων των κεραμιστών και αγγειοπλαστών, συλλόγων και φορέων της πόλης, απονεμήθηκαν τιμητικές βραβεύσεις σε παλαίμαχους κεραμιστές και αγγειοπλάστες.
 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ευχαρίστησε όλους όσοι συμβάλλουν στη διατήρηση και ανάδειξη της κεραμικής τέχνης, που αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της πολιτιστικής παράδοσης και κληρονομιάς στο Μαρούσι και συνεχάρη όλους τους συντελεστές για την ξεχωριστή βραδιά. «Η κεραμοποιία συνυφασμένη με την αρχέγονη ελληνική παράδοση και τη γη του Αμαρουσίου συνεχίζει μέχρι και τις μέρες μας να συγκινεί και να εμπνέει. Χάρη στους σύγχρονους συνεχιστές της μοναδικής αυτής τέχνης, αντλούμε τη δύναμη να συνεχίζουμε σταθερά να στηρίζουμε, να υπερασπιζόμαστε τους κεραμίστες της πόλης μας και την τέχνη τους».

Την εκδήλωση χαιρέτισε και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη.

Τιμητικές βραβεύσεις απονεμήθηκαν στους κεραμίστες Κώστα Καλογήρου, Αντώνη Λούτση και Συμεώντα Σκανδάλη.

 

Την βραδιά πλαισίωσε μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Κάββαλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης, Δημήτρης Σμυρνής, Ελένη Βλάχου Σταματάκη, Κώστας Βλάχος, η Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π Δήμου Πεύκης – Λυκόβρυσης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

 

Σχετικά αρχείαΣτην καθιερωμένη «Ρεβυθάδα» έδωσε το «παρών» ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης


Στην καθιερωμένη «Ρεβυθάδα» έδωσε το «παρών» ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Μετάβαση στο περιεχόμενο