Στην κατανυκτική μουσική βραδιά που διοργάνωσε η Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» στο ΤΟΛ, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στον σύντομο χαιρετισμό του στη μουσική βραδιά.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον ερμηνευτή της βραδιάς Λουδοβίκο των Ανωγείων.Πλήθος φίλων της Ένωσης παραβρέθηκε στη μουσική εκδήλωση στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων, τον πρόεδρο της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» Κ. Σηφάκη, μέλη του Δ.Σ και φίλους της Ένωσης.


Στη μουσική εκδήλωση που πραγματοποίησε η Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής (ΤΟΛ) με τη συμμετοχή του Λουδοβίκου των Ανωγείων, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Μέσα από κατανυκτικές μελωδίες, ανήμερα της Κυριακής των Βαΐων, ο καλλιτέχνης ταξίδεψε το ακροατήριο στο πνεύμα των ημερών, με το οποίο μοιράστηκε αγαπημένα ακούσματα από το χθες και το σήμερα.


Με την ευκαιρία της παρουσίας του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, καλωσόρισε τον καλλιτέχνη και την ορχήστρα του στον φιλόξενο αυτό χώρο του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής, όπως και όλους τους παρισταμένους, ευχόμενός τους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα. Απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Ένωσης Κωστή Σηφάκη, συνεχάρη το Δ.Σ για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης της εκδήλωσης που φέρνει τέτοιες μέρες πιο κοντά τους ανθρώπους στην παράδοση και στην ορθόδοξη πίστη.


Παρόντες στη βραδιά ήταν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Λέκκα Καλατζάκη, Στέφανος Τσιπουράκης, Θανάσης Βλαχοπιώτης, καθώς και η σύζυγος του Δημάρχου Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο