Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου «Μίμης Φωτόπουλος» παιδιά και γονείς απόλαυσαν την ταινία «Ζουμπαίος και Ιουλιέτα»

Print Friendly, PDF & Email


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το γιο Αλέξανδρο και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπ. Σταθούλης με το γιο του ʼγη μαζί με γονείς και παιδιά της πόλης παρακολουθούν την ταινία «Ζουμπαίος και Ιουλιέτα» στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος».
|download file .jpg 135 KB|

 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης καλωσορίζοντας γονείς και παιδιά στο Δημοτικό Κινηματογράφο ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα βρίσκεται κοντά τους και θα στηρίζει τις προσπάθειές τους.
|download file .jpg 146 KB|


Την παιδική ταινία «Ζουμπαίος και Ιουλιέτα» απόλαυσαν οι φίλοι του Δημοτικού Κινηματογράφου «Μίμης Φωτόπουλος», με την οποία έπεσε η αυλαία για τη φετινή θερινή περίοδο.


Οι παιδικές φωνές χαράς και ενθουσιασμού πλημμύρισαν την κατάμεστη από γονείς και παιδιά αίθουσα του κινηματογράφου, που επέλεξαν να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα με την ταινία της Κέλι ʼσμπερι.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συνόδευσε το γιο του Αλέξανδρο στην αίθουσα του θερινού κινηματογράφου για να παρακολουθήσουν την ταινία. Μαζί τους και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Σπύρος Σταθούλης με το γιο του ʼγη, ενώ το «παρών» έδωσε και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής.   


Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης καλωσόρισε παιδιά και γονείς και τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με τη διαβεβαίωση ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου θα βρίσκεται κοντά τους και θα στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τη λειτουργία των σχολικών μονάδων της πόλης.»
Απηύθυνε επίσης πρόσκληση στους γονείς να συμμετέχουν μαζί με τα παιδιά τους στις τριήμερες εκδηλώσεις  με πρωταγωνιστή τον Καραγκιόζη, στα «Σπαθάρεια 2011» που θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου, από το Μουσείο Θεάτρου Σκιών Δήμου Αμαρουσίου «Ευγένιος Σπαθάρης».

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο