Στην ημερίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΗ Αντιδήμαρχος Ρ. Χαλιώτη με την ψυχολόγο και ομιλήτρια στην ημερίδα με θέμα «Μιλώντας για απώλειες στα παιδιά» Όλγα Μεταλλινού, καθηγητές και μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου Αμαρουσίου.
|download file.jpg 121 KB|


Στην ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου Αμαρουσίου με θέμα «Μιλώντας για απώλειες στα παιδιά» παραβρέθηκε, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, η Αντιδήμαρχος κα Ρένα Χαλιώτη.     


Η κα Χαλιώτη συνεχάρη το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων γι’ αυτή την πρωτοβουλία, μεταφέροντας παράλληλα το μήνυμα του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη. Όπως υπογράμμισε η πρόληψη και προαγωγή της υγείας των πολιτών και κυρίως των παιδιών μας βρίσκονται στο επίκεντρο της κοινωνικής πολιτικής, που υλοποιεί η Δημοτική Αρχή. Κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία προς την κατεύθυνση αυτή έχει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και προσωπικά του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη.


Κεντρική ομιλήτρια στην ημερίδα ήταν η ψυχολόγος κα Όλγα Μεταλλινού, η οποία ανέπτυξε με γλαφυρότητα όλες τις «φάσεις» που περνά ένα παιδί που χάνει ξαφνικά ένα αγαπημένο πρόσωπο, γονέα, παππού γιαγιά κ.α.


Μετάβαση στο περιεχόμενο