Στην ημερίδα της Ahepa Hellas για την εξωτερική πολιτική και την οικονομία εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τις Ελληνοαμερικανικές ομογενειακές δυνάμεις, αγκαλιάζουμε το μοναδικής αξίας δυναμικό των ομογενών μας, έχοντας κοινό όραμα την πρόοδο και την ανάπτυξη της πατρίδας μας

 

Στην ημερίδα με θέμα: «Εξωτερική πολιτική και οικονομία. Προσκλήσεις και ευκαιρίες για την Ελλάδα» που συνδιοργάνωσαν η Ahepa Hellas και το περιοδικό Foreign Affairs the Hellenic Edition εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Δημοτική Σύμβουλος κα Ρένα Χαλιώτη, η οποία καλωσορίζοντας τους διοργανωτές, τους συνεχάρη για την πρωτοβουλία ενημέρωσης των πολιτών σε θέματα επίκαιρα που άπτονται της εξωτερικής πολιτικής και της οικονομίας για τη χώρα μας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης στο μήνυμά του για την ημερίδα σημείωσε:
«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τις Ελληνοαμερικανικές ομογενειακές δυνάμεις και αγκαλιάζουμε το μοναδικής αξίας δυναμικό των ομογενών μας, έχοντας κοινό όραμα την πρόοδο και την ανάπτυξη της πατρίδας μας. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση.»                    

Επί του θέματος της εκδήλωσης μίλησαν, ο κ. Γεώργιος Μέργος, Ομότιμος Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο κ. Κωνσταντίνος Υφαντής, Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου και ο Γεώργιος Κουμουτσάκος βουλευτής Β’ Αθηνών και επικεφαλής του Τομέα Εξωτερικών της Ν.Δ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος  Οικονομικών κ. Σπύρος Σταθούλης.  

 

Σχετικά αρχείαΣτην ημερίδα της Ahepa Hellas για την εξωτερική πολιτική και την οικονομία εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο