Στην ημερίδα για το περιβάλλον των Ροταριανών Ομίλων Αθήνα – Ακαδημία & Πεντέλη συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΣΠΑΠ Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΣΠΑΠ Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στην ημερίδα με θέμα «Κλιματική Αλλαγή η Πραγματική Κρίση» που διοργάνωσαν οι Ροταριανοί Όμιλοι ΑΘΗΝΑ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ και ΠΕΝΤΕΛΗ.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΣΠΑΠ Γ. Πατούλης με την Πρόεδρο Αλληλεγγύης Πολιτών με Ανάγκες Υποστήριξης 2470 Ροταριανής Περιφέρειας Μ.Αναγνωστάκη – Τριανταφύλλου και την Κοσμήτορα του Ρ.Ο. ΠΕΝΤΕΛΗ Ν. Παναγιωτοπούλου.


Στην ημερίδα με θέμα «Κλιματική Αλλαγή η Πραγματική Κρίση» συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Ανάπλαση και Προστασία του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) κ. Γιώργος Πατούλης, που διοργάνωσαν οι Ροταριανοί Όμιλοι ΑΘΗΝΑ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ και ΠΕΝΤΕΛΗ, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.


Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους να πραγματοποιήσουν τη σημαντική αυτή ημερίδα με το πάντα επίκαιρο θέμα που αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και για την εθελοντική συμμετοχή τους στις δράσεις που αναπτύσσει ο Δήμος Αμαρουσίου και ο Σ.Π.Α.Π.


Παράλληλα ο κ. Πατούλης υπογράμμισε την ιδιαίτερη σημασία που έχει η προστασία του περιβάλλοντος στην ποιότητα ζωής των πολιτών, που συγχρόνως αποτελεί και βασική προϋπόθεση για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Ο Δήμος Αμαρουσίου και ο ΣΠΑΠ- πρόσθεσε- με τη συμμετοχή εκατοντάδων εθελοντών έχουμε αναλάβει ήδη σημαντικές πρωτοβουλίες, εντείνοντας την προσπάθεια μας για την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάπτυξη του αστικού και περιαστικού πρασίνου.


Στην ημερίδα για το θέμα μίλησαν ο υπεύθυνος εκστρατειών της Greenpeace κ. Δημήτρης Ιμπραήμ, ο Δρ. Ευρωπαϊκού Κέντρου περιβαλλοντικής έρευνας και κατάρτισης, Ειδικός στην κλιματική αλλαγή κ. Σταύρος Μαυρογέννης και από τη Μ.Κ.Ο. ΣΟΛΩΝ ο κ. ʼρης Καπαράκης.


Επίσης ο Δασολόγος, Πρόεδρος του Ρ.Ο. Γέρακα Δρ. Νικόλαος Ευσταθιάδης και ο Δρ. Δασολογίας Παντελής Βιογιατζής.


Παραβρέθηκαν επίσης μεταξύ άλλων η Πρόεδρος Αλληλεγγύης Πολιτών με Ανάγκες Υποστήριξης 2470 Ροταριανής Περιφέρειας κα Μαγιόρκα Αναγνωστάκη – Τριανταφύλλου, η Πρόεδρος Ρ.Ο. Πεντέλης Ελένη Διαμαντοπούλου και η Πρόεδρος Ρ.Ο. ΑΘΗΝΑ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ κα. Κατερίνα Σκούρα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο