Στην ημερίδα ενημέρωσης της Κ.Ε.Δ.Ε για τους νεοεκλεγέντες αιρετούς σε Μακεδονία και Θράκη, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στην ενημερωτική συνάντηση των νέων αιρετών της Κ.Ε.Δ.Ε στη Βόρειο Ελλάδα.


Στην ενημερωτική συνάντηση για τους νέους αιρετούς στις περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στο πλαίσιο των ημερίδων που πραγματοποιεί η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε) για τους νεοεκλεγέντες εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης στις περιφέρειες της χώρας.


Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην ημερίδα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, αντάλλαξε απόψεις με τους ομολόγους του από τη Βόρειο Ελλάδα σχετικά με τα ζητήματα που εξετάστηκαν στη διάρκεια της ενημέρωσης. Στο επίκεντρο των συνομιλιών του βρέθηκαν θέματα που αφορούν στη διοίκηση, στη διαχείριση και λειτουργία των δήμων, στην καταστατική θέση των αιρετών, στο προσωπικό των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, στο οικονομικοκοινωνικό περιβάλλον και στα μέσα χρηματοδότησης για την περίοδο 2014-2019.


Στην ημερίδα παρόντες ήταν, επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θεόφιλος Λεονταρίδης, ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Κώστας Ασκούνης, ο διευθύνων σύμβουλος Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α) Ιωάννης Μέξης, δήμαρχοι και αιρετοί από τους δήμους της Μακεδονίας και της Θράκης, εκπρόσωποι των περιφερειακών διοικήσεων, του υπουργείου Εσωτερικών και της ΠΟΕ-ΟΤΑ.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο