Στην φιλανθρωπική εκδήλωση του Σωματείου Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης με τη σύζυγο του Μ. Σταυράκη, την Πρόεδρο  του Σωματείου Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες» Μ. Μοσχού και την ειδική γραμματέα του Διοικητικού Συλλόγου του Σωματείου Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες»  Ιουλ. Γκαïντέ.


Στην φιλανθρωπική εκδήλωση του Σωματείου Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες» σε κεντρικό ξενοδοχείο στις Αχαρνές παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης προσκεκλημένος από την Πρόεδρο κα Μαρία Μοσχού και τα μέλη του Δ.Σ.


Η καθιερωμένη φιλανθρωπική εκδήλωση πραγματοποιείται εφέτος, με στόχο τα έσοδα να διατεθούν για τη ενίσχυση του Συλλόγου «Η Μέριμνα του Γήρατος», καθώς και για τα συσσίτια που παρέχει ο Ι.Ν. της Παναγίας της Θεοτόκου σε ευπαθείς συμπολίτες.


Την αξιέπαινη φιλανθρωπική δράση του Σωματείου Γυναικών Αμαρουσίου εξήρε ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης, καθώς και την προσφορά του Συλλόγου «Η Μέριμνα του Γήρατος» προς ανήμπορους ηλικιωμένους. Παράλληλα, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς την Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Σωματείου «Αλκυονίδες» για την υποστήριξη και συμπαράστασή τους στο κοινωνικό έργο του Δήμου Αμαρουσίου.               


Το Δ.Σ. του Σωματείου από την πλευρά του συνεχάρη τον κο Πατούλη για το πλούσιο κοινωνικό έργο που αναπτύσσει με τη διπλή ιδιότητα του Δημάρχου Αμαρουσίου και του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, με στόχο την υποστήριξη των ανασφάλιστων και οικονομικά αδύναμων συμπολιτών, που δοκιμάζονται τη δύσκολη αυτή περίοδο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο