Στην ετήσια καλοκαιρινή βραδιά ούζου του Συλλόγου Αθμονέων παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, από αριστερά με την Πρόεδρο του Δ.Σ του Συλλόγου Ρούλα Μπογδάνου – Καλύβα, την Αντιπρόεδρο Ε. Μανιάτη, το Γενικό Γραμματέα Σπύρο Κουτσούκο, και την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Δ. Πενταράκου, κατά το χαιρετισμό του προς τους παρευρισκομένους στη βραδιά.


Μία ζεστή καλοκαρινή βραδιά με μουσική,ουζάκι και καλή παρέα επεφύλαξε ο Σύλλογος Αθμονέων στους φίλους και στα μέλη του στην καθιερωμένη πλέον γιορτή που διοργανώνει καλωσορίζοντας το καλοκαίρι. Το «παρών» όπως κάθε χρόνο,έδωσε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Σε πολύ φιλικό και εγκάρδιο κλίμα ο κ.Πατούλης, συνομίλησε με τους συμπολίτες του, μέλη του συλλόγου, και άλλους παρευρισκομένους στη βραδιά, ενώ με τη συνοδεία μουσικής, εδεσμάτων και ούζου όλοι μαζί αντάλλαξαν ευχές για καλό καλοκαίρι.


Στη βραδιά παραβρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης Νικόλας Αλεπούς, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βασίλης Κόκκαλης, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Στέφανος Τσιπουράκης, Ελένη Λέκκα, Δημήτρης Καμπούκος, Κώστας Νταλούκας, Θανάσης Βλαχοπιώτης και Δημήτρης Σμυρνής.


 

 


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης,σε επαφές του με παρευρισκομένους στη βραδιά. 


 


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα, τον Αντιδήμαρχο Νικόλαο Πέππα, και τους δημοτικούς συμβούλους Στέφανο Τσιπουράκη, Ελένη Λέκκα, και Κώστα Νταλούκα. 


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο