Στην ετήσια γιορτή του μπάσκετ ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, με την ευκαιρία κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας ΕΣΚΑ 2019

Print Friendly, PDF & Email

Στην ετήσια γιορτή του μπάσκετ της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής (ΕΣΚΑ), με την ευκαιρία κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Αλεξόπουλο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης.

Στην κατάμεστη αίθουσα του κλειστού Ολυμπιακού Κέντρου Γαλατσίου «Christmas Theater”, το παρών στην εκδήλωση έδωσαν επίσης αθλητικά σωματεία με τα μέλη και τους συνεργάτες τους, καθώς και πολλοί επίσημοι προσκεκλημένοι, ενώ μεταξύ άλλων βραβεύτηκαν με τιμητική πλακέτα ο Πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο παλαίμαχος διεθνής άσος του Παναθηναϊκού Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης βραβεύοντας την πρωταθλήτρια ομάδα Εφήβων της AEK για την αγωνιστική σεζόν 2017-2018, υπογράμμισε:

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση βρίσκεται κοντά στον  Ελληνικό Αθλητισμό, στηρίζοντας με κάθε τρόπο την προσπάθεια των αθλητών μας. Πιστεύουμε ότι το αύριο θα είναι καλύτερο, εφόσον, ενωθούμε όλοι μαζί και πιστέψουμε στις δυνάμεις μας. Επενδύουμε στους νέους μας, πιστεύουμε στην Αυτοδιοίκηση και κάνουμε μια νέα αρχή για την Αττική, προσδοκώντας μια καλύτερη ζωή για όλους» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης, ευχόμενος σε όλους «Χρόνια Πολλά», μια καλή αθλητική χρονιά με υγεία, αλλά και καλό πρωταθλητισμό σε όσους το επιθυμούν.

Η ΕΣΚΑ γιόρτασε φέτος τα 45 χρόνια από την ίδρυσή της, κατά τα οποία υπήρξε σταθερός αρωγός της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, έχοντας δημιουργήσει τη δική της ξεχωριστή παράδοση όλα αυτά τα χρόνια.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την παρουσία του κ.Πατούλη στην ετήσια γιορτή του Μπάσκετ


Στιγμιότυπο 2 από την παρουσία του κ.Πατούλη στην ετήσια γιορτή του Μπάσκετ


Στιγμιότυπο 3 από την παρουσία του κ.Πατούλη στην ετήσια γιορτή του Μπάσκετ

Μετάβαση στο περιεχόμενο