Στην ετήσια εκδήλωση του Σχολείου Ψαλτικής Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Βυζαντινή και παραδοσιακή  μουσική παρουσίασαν οι χορωδίες και η ορχήστρα των σπουδαστών του Σχολείου Ψαλτικής Αμαρουσίου, παρόντος του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, με την ευκαιρία της λήξης των μαθημάτων για το διδακτικό έτος 2014-2015.

Τα χορωδιακά σύνολα υπό τη διεύθυνση των δασκάλων του Σχολείου Ψαλτικής κ.κ. Κωνσταντίνου Μπουσδέκη και Κωνσταντίνου Φωτόπουλου έψαλαν βυζαντινούς ύμνους, ενώ οι μαθητές των παραδοσιακών οργάνων με τους δασκάλους τους έπαιξαν παραδοσιακά τραγούδια, με τη συνοδεία της γυναικείας χορωδίας του Σχολείου.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εξέφρασε τη σταθερή αρωγή του Δήμου Αμαρουσίου και του ιδίου προσωπικά στην προσπάθεια του Σχολείου Ψαλτικής για τη διατήρηση και προαγωγή της βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής, συγχαίροντας τους υπεύθυνους δασκάλους και τους σπουδαστές για την ξεχωριστή μουσική βραδιά.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Άρχων Λαμπαδάριος της Μ.τ.Χ.Ε. εκπρόσωποι του Ιερού Κλήρου και του Ιεροψαλτικού χώρου της πόλης, πλήθος πολιτών και φίλων της βυζαντινής μουσικής.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπo 1 από την ετήσια εκδήλωση του Σχολείου Ψαλτικής Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης


Στιγμιότυπo 2 από την ετήσια εκδήλωση του Σχολείου Ψαλτικής Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλη


Στιγμιότυπo 3 από την ετήσια εκδήλωση του Σχολείου Ψαλτικής Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης


Στιγμιότυπo 4 από την ετήσια εκδήλωση του Σχολείου Ψαλτικής Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Μετάβαση στο περιεχόμενο