Στην ετήσια εκδήλωση του Σχολείου Ψαλτικής Αμαρουσίου εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Με μία ειδική εκδήλωση, πλούσια σε βυζαντινούς ύμνους και παραδοσιακή μουσική, οι σπουδαστές του Σχολείου Ψαλτικής Αμαρουσίου ολοκλήρωσαν με επιτυχία το διδακτικό έτος 2017 -2018.

Η μουσική βραδιά υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, παρουσία γονέων και φίλων του Σχολείου Ψαλτικής, που απόλαυσαν την εκπληκτική ερμηνεία των μικρών και μεγάλων  μαθητών του Σχολείου.

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Δημοτική Σύμβουλος κα Ελένη Λέκκα, η οποία στο σύντομο χαιρετισμό της, εξέφρασε τη σταθερή αρωγή της Δημοτικής Αρχής στο σημαντικό έργο του Σχολείου, συγχαίροντας τη διεύθυνση και τους δασκάλους για την προφορά τους στη διατήρηση και προαγωγή της μουσικής μας παράδοσης. Παράλληλα, συνεχάρη τους σπουδαστές, τους ευχήθηκε «καλή πρόοδο» και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τις σπουδές τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης και Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού Νικάνορας Καραγιάννης, ο πνευματικός πατέρας π. Σαράντης Σαράντος, ο Άρχοντας Δομέστικο της Μ. τ. Χ. Ε. κυρ – Δημοσθένης Παϊκόπουλος. 

 

Σχετικά αρχείαΣτην ετήσια εκδήλωση του Σχολείου Ψαλτικής Αμαρουσίου εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_1


Στην ετήσια εκδήλωση του Σχολείου Ψαλτικής Αμαρουσίου εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_2


Στην ετήσια εκδήλωση του Σχολείου Ψαλτικής Αμαρουσίου εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο