Στην ετήσια εκδήλωση του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τη σύζυγό του Μαρίνα και την Πρόεδρο του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου Δ. Τσουκλείδου στον ετήσιο χορό του Συλλόγου.
|download file .jpg 120Kb|


Στον ετήσιο χορό του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος της Προέδρου Δ. Τσουκλείδου και των μελών του Δ.Σ. σε γνωστό κέντρο της πρωτεύουσας, την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαρίστησαν τον κ. Πατούλη που για  μια ακόμη φορά βρέθηκε κοντά στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, καθώς για την ανταπόκριση της Διοίκησης σε ζητήματα που αφορούν στην περιοχή του κέντρου της πόλης.

Ο κ. Δήμαρχος επανέλαβε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται στο πλευρό των συλλόγων της πόλη μας, στηρίζει κάθε πρωτοβουλία και ενέργειά τους που ωφελεί την πόλη και τους κατοίκους της, ενώ παράλληλα οι σύλλογοι αποτελούν για τη Διοίκηση συμβουλευτικά όργανα, προκειμένου να αναληφθούν πρωτοβουλίες και δράσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής στην πόλη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο