Στην ετήσια εκδήλωση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αμαρουσίου «Ο Άγιος Κωνσταντίνος» παρών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αμαρουσίου « Ο ʼγιος Κωνσταντίνος», το Σπαθάρειο Μουσείου Θεάτρου Σκιών Δήμου Αμαρουσίου διοργάνωσε στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου την παράσταση «Ο Καραγκιόζης τραγουδιστής» με το γνωστό Καραγκιοζοπαίκτη, ʼθω Δανέλλη.
|download file .jpg 108Kb|


Ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης με τους Δημοτικούς Συμβούλους Γλ. Μοστρού, Ν. Πέππα, Ν. Γαρδέλη, Ελ. Λέκκα, την Πρόεδρο του Συλλόγου «Ο ʼγιος Κωνσταντίνος» Μ. Δεττάκη στο ετήσιο παραδοσιακό γλέντι που διοργάνωσε ο Σύλλογος με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.
|download file .jpg 125Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την Δημοτική Σύμβουλο Ελ. Λέκκα και κατοίκους της περιοχής Εργατικών Κατοικιών στην εκδήλωση του Εξωραϊστικού Συλλόγου « Ο ʼγιος Κωνσταντίνος».
|download file .jpg 114Kb|


Στην ετήσια εκδήλωση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Αμαρουσίου « Ο ʼγιος Κωνσταντίνος» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης, το Σάββατο 12 Ιουνίου 2010.


Η διήμερη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, στην πλατεία Εργατικών Κατοικιών και περιελάμβανε παράσταση Καραγκιόζη από το Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών Δήμου Αμαρουσίου και παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική για όλους τους κατοίκους της περιοχής.  


Η Πρόεδρος του Συλλόγου «Ο ʼγιος Κωνσταντίνος»  κα Μαίρη Δρεττάκη καλωσορίζοντας το Δήμαρχο, εξέφρασε την ικανοποίησή της εκ μέρους του Συλλόγου για την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου στη διοργάνωση της εκδήλωσης, αλλά και για το ενδιαφέρον του στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή.
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ανέφερε ότι η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να δώσει λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα με καθημερινή προσπάθεια και αξιοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσον, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
Η λειτουργία του ΚΕΠ στην περιοχή τα τελευταία 2,5 χρόνια έχει  συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων, ενώ μετά από πολλά χρόνια στην περιοχή κατασκευάστηκε αγωγός ακαθάρτων και αντικαταστάθηκε το δίκτυο αποχέτευσης μέσα στο συγκρότημα των εργατικών κατοικιών.


O κ. Πατούλης συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε σε όλους Καλό Καλοκαίρι.


Μετάβαση στο περιεχόμενο