Στην επιστημονική εκδήλωση για τη Χειρουργική Ογκολογία του Μαστού παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, στην επιστημονική εκδήλωση για τη χειρουργική ογκολογία του μαστού.


Στην επιστημονική εκδήλωση που διοργάνωσε η Α’ Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών για την παροχή κατευθυντήριων οδηγιών στη χειρουργική ογκολογία του μαστού, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Ι.Σ.Α) Γιώργος Πατούλης.


Ως εκφραστής της άποψης του Ι.Σ.Α ότι η πρόληψη είναι προτιμότερη της θεραπείας, ο κ. Πατούλης, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις και διαδικασίες στον τομέα της ογκολογίας του μαστού.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, επιστήμονες του κλάδου της Υγείας του μαστού, επικεντρώθηκαν στη σημασία αλλά και στο πρακτικό όφελος της εφαρμογής κατευθυντήριων οδηγιών στη χειρουργική ογκολογία, μίας ιδιαίτερα κρίσιμης διαδικασίας που κερδίζει συνεχώς έδαφος στην επιστημονική κοινότητα, καθώς συμβάλλει στην ομοιογενή και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των νοσημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο.


Η θεματολογία της συνάντησης, μεταξύ άλλων, αφορούσε στην ογκολογική προσέγγιση, στη χειρουργική θεραπεία, στον προσυμπτωματικό έλεγχο, στις προκαρκινικές αλλοιώσεις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο