Στην επίσημη υποδοχή του Τιμίου Σταυρού από την Ιερά Μονή Σαγματά συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email Στιγμιότυπο από την επίσημη υποδοχή του Τιμίου Σταυρού στο Μαρούσι, με την συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κηφίσιας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου, Δημοτικών Συμβούλων, του Ιερού Κλήρου και πλήθους πιστών.Στιγμιότυπο από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου τελείται η  ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου και των χαιρετισμών προς τον Τίμιο Σταυρό.


Με θρησκευτική κατάνυξη η πόλη του Αμαρουσίου και η Ενορία Κοιμήσεως της Θεοτόκου υποδέχτηκαν τον Τίμιο Σταυρό, παρουσία του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη, Δημοτικών Συμβούλων, του Ιερού Κλήρου και πλήθους πιστών, την Τρίτη 20 Μαρτίου 2012.


Τον Τίμιο Σταυρό, ο οποίος περιέχει απότμημα του Τίμιου Ξύλου, παρέλαβε από τους εκπροσώπους της Ιεράς Μονής Σαγματά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος.


Με τη Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου να παιανίζει θρησκευτικούς ύμνους, η πομπή κατευθύνθηκε προς τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου ο Τίμιος Σταυρός θα φιλοξενηθεί έως την 25η Μαρτίου για προσκύνημα από τους πιστούς.
Στον Ιερό Ναό χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Κυρίλλου τελέστηκε η ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου και των χαιρετισμών προς τον Τίμιο Σταυρό.


Στην επίσημη υποδοχή του Τιμίου Σταυρού στο Μαρούσι συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Νικόλας Αλεπούς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κων/νος Αντωνόπουλος, Ευάγγελος Κάβαλλος, Δημήτρης Καμπούκος, Δημήτρης Καρλαύτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Βασίλειος Μπαλάσης και Δημήτρης Σμυρνής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο