Στην επίσημη παρουσίαση των σχεδίων κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Πρόεδρο της ΑΕΚ Δ. Μελισσανίδη, στην παρουσίαση του νέου γηπέδου.


Στην επίσημη παρουσίαση των σχεδίων της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ «Αγιά Σοφιά» και του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα σε εκπροσώπους της Πολιτείας, ποδοσφαιριστές και φίλους της ΑΕΚ.


Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, ο Πρόεδρος ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, παρουσίασε αναλυτικά τα σχέδια του νέου γηπέδου της ομάδας. «Έφτασε η ώρα της μεγάλης δικαίωσης για την ΑΕΚ» ανέφερε και ανακοίνωσε ότι οι θύρες, πλην της 21, θα φέρουν ονόματα πόλεων της Μικράς Ασίας.


Δια στόματος του Μητροπολίτη Δράμας Παύλου, ανακοινώθηκε, επίσης, η συμβολική χορηγία 50.000 ευρώ του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως ως το πρώτο λιθαράκι στην ανέγερση του γηπέδου.


Με την ευκαιρία της παρουσίας του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ευχήθηκε στον Πρόεδρο της ομάδας σύντομα η ΑΕΚ να μπει στο νέο της σπίτι και να εγκαινιάσει μία νέα εποχή επιτυχιών όπως αρμόζει σε κάθε μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως η ΑΕΚ.


Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν μορφές του παρελθόντος της ομάδας όπως ο Μίμης Παπαϊωάννου, ο Κώστας Νεστορίδης, ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο Λάκης Νικολάου, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, πλήθος εκπροσώπων από τον πολιτικό και καλλιτεχνικό χώρο αλλά και φίλων της ΑΕΚ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο