Στην εόρτια εκδήλωση με ύμνους για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα της χορωδίας του μουσικού εργαστηρίου Αγίας Φιλοθέης στον Ι. Ν Υπαπαντής του Κυρίου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου ανάμεσα στους πιστούς που παρακολούθησαν την εκδήλωση.Στιγμιότυπο από τη συναυλία της χορωδίας του μουσικού εργαστηρίου Αγίας Φιλοθέης.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ευχόμενος Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα στους παρευρισκομένους πιστούς.


Πρόγευση της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος έλαβαν οι πιστοί που παρακολούθησαν τη συναυλία με βυζαντινούς κατανυκτικούς ύμνους για την Εβδομάδα των Παθών του Κυρίου από τη χορωδία του μουσικού εργαστηρίου Αγίας Φιλοθέης του Δήμου Αμαρουσίου στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου στην Αγία Φιλοθέη. Στη συναυλία, που πραγματοποιήθηκε μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ανήμερα του εορτασμού της Κυριακής των Βαΐων, παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Με την ευκαιρία της παρουσίας του στη μουσική εκδήλωση, ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, συνεχάρη τους ιερείς και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού αλλά και τους χορωδούς του μουσικού εργαστηρίου Αγίας Φιλοθέης για τη κατανυκτική ατμόσφαιρα που προσέφεραν προετοιμάζοντας τους πιστούς να υποδεχθούν τα Θεία Πάθη του Κυρίου, και ευχήθηκε σε όλους Καλή Μεγάλη Εβδομάδα και Καλή Ανάσταση.


Παρόντες ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Στέφανος Τσιπουράκης, Δημήτρης Καρλαύτης, Κώστας Αντωνόπουλος, και Γιάννης Αγγέλου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο