Στην εναρκτήρια εκδήλωση για τις «Γιορτές Αθλητισμού», στους αγώνες στίβου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απονείμει μετάλλιο σε νικήτρια των αγώνων στίβου, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης».
|download file .jpg 104 Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης μεταξύ αθλητών και αθλητριών που αγωνίστηκαν σε αθλήματα στίβου στο Ολυμπιακό Στάδιο.
|download file .jpg 91 Kb|


Αναμνηστική φωτογραφία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με γυμνάστριες   του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου.
|download file .jpg 88 Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρ. Χαλιώτη και τον Ολυμπιονίκη Χρ. Μελέτογλου, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την έναρξη των εκδηλώσεων «Γιορτές Αθλητισμού».
|download file .jpg 132 Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Ρ. Χαλιώτη με τα παιδιά που συμμετείχαν στην 2η ημερίδα στίβου στο Ολυμπιακό Στάδιο.
|download file .jpg 116 Kb|


Περισσότερα από 150 παιδιά συμμετείχαν στην 2η ημερίδα στίβου που διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» στο βοηθητικό γήπεδο του Ολυμπιακού Σταδίου, την Κυριακή 8 Μαϊου 2011, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Γιορτές Αθλητισμού» 2010 – 2011.

Παρουσία γονέων και φίλων του αθλητισμού τα παιδιά τριών ηλικιακών κατηγοριών αγωνίστηκαν στα αθλήματα: δρόμου ταχύτητας, άλμα σε μήκος και ρίψεις στο μπαλάκι.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης βρέθηκε κοντά στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες στο Ολυμπιακό Στάδιο, στην εναρκτήρια εκδήλωση για τις Γιορτές Αθλητισμού ευχόμενος καλή επιτυχία σε  όλους τους συμμετέχοντες, εκφράζοντας παράλληλα τις θερμές ευχαριστίες του προς του γονείς για την παρουσία τους στους αγώνες και την εμπιστοσύνη τους στα προγράμματα και τις δραστηριότητες του Αθλητικού Οργανισμού με τη συμμετοχή των παιδιών τους.

Ο κ. Πατούλης δεσμεύτηκε ότι θα διατηρηθεί ψηλά ο πήχης στα προγράμματα του Αθλητικού Οργανισμού, με κύριο στόχο την περαιτέρω βελτίωση των αθλητικών υποδομών. Στις υψηλές προτεραιότητές μας σημείωσε βρίσκεται πάντα η παροχή δημιουργικών διεξόδων στη νεολαία της πόλης μας.

Η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού «Σπύρος Λούης» Ρένα Χαλιώτη αφού καλωσόρισε τους γονείς, αναφέρθηκε στη συμβολική αξία που έχουν οι Γιορτές Αθλητισμού για το Ολυμπιακό Μαρούσι και ιδιαίτερα η διεξαγωγή των αγώνων στίβου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η συμβολική αξία τους σημείωσε είναι σημαντική, καθώς σ’ ένα άλλο άθλημα κλασικού αθλητισμού, το Μαραθώνιο δρόμο διέπρεψε ο συμπολίτης μας, Ολυμπιονίκης Σπύρος Λούης, κάνοντας την πόλη μας περήφανη και πασίγνωστη στην διεθνή κοινότητα. Εύχομαι η συμμετοχή των παιδιών μας στα προγράμματα του Αθλητικού Οργανισμού να είναι η απαρχή για πολλές αθλητικές επιτυχίες.

Σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής, ενώ στους νικητές απονεμήθηκαν μετάλλια και κύπελα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο