Στην εκδήλωση του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης»για την έναρξη της νέας χορευτικής χρονιάς παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» Δ. Κοσμίδη και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Πέππα.  


Στο Ποντιακό γλέντι που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης», με την ευκαιρία την έναρξης της νέας χορευτικής χρονιάς των παιδικών, αρχαρίων και προχωρημένων τμημάτων του, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης.


Ο κος Πατούλης ευχήθηκε στον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου κο Δημήτρη Κοσμίδη καλή πρόοδο και επιτυχίες στο έργο του Συλλόγου, ενώ παράλληλα συνομίλησε και αντάλλαξε απόψεις με τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Νικόλαος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κος Δημήτρης Σμυρνής και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελευθέριος Μαγιάκης, Κατερίνα Ψάλτη και Δημήτριος Πολυχρονιάδης

Μετάβαση στο περιεχόμενο