Στην εκδήλωση του Συλλόγου Κυριών Αμαρουσίου «Η Αγία Μαρίνα», αφιερωμένη στις Ελληνίδες βασίλισσες Θεοφανώ και Άννα, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στην εκδήλωση – ομιλία που διοργάνωσε ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Κυριών Αμαρουσίου «Η Αγία Μαρίνα» με θέμα: «Οι πριγκίπισσες Θεοφανώ και Άννα, οι Ελληνίδες βασίλισσες της Γερμανίας και της Ρωσίας» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Για τις δύο πριγκίπισσες του Βυζαντίου και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά την προσαρμογή τους στα νέα δεδομένα της ζωής τους, μίλησε η Πρόεδρος της Ένωσης Πελοποννησίων Πόπη Βραχιώτου –Λυμπεροπούλου.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, συνεχάρη την πρόεδρο για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει και δήλωσε τη συμπαράστασή του προς το έργο του συλλόγου.

Στη βραδιά βρέθηκαν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, Ευθύμης Τσίγκας, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Σμυρνής, Θανάσης Βλαχοπιώτης. 

Σχετικά αρχείαΣτην εκδήλωση του Συλλόγου Κυριών Αμαρουσίου «Η Αγία Μαρίνα», αφιερωμένη στις Ελληνίδες βασίλισσες Θεοφανώ και Άννα, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Μετάβαση στο περιεχόμενο