Στην εκδήλωση του συλλόγου για την αποπεράτωση του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής, στο Ψαλίδι παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email








|download file .jpg 110Kb|

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την Πρόεδρο του Συλλόγου Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής, στο Ψαλίδι κα. Ελένη Σταματάκη – Βλάχου, μέλη και φίλους του συλλόγου.



|download file .jpg 124Kb|


Στην εκδήλωση του Συλλόγου Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής στο Ψαλίδι παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2010.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση  του συλλόγου για τη συνέχιση των έργων και την αποπεράτωση του ναού.


Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης συνεχάρη την Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για την προσπάθεια τους, ώστε να ολοκληρωθεί η ανέγερση του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής, και υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους για την εκπλήρωση αυτού του σκοπού.


Η Πρόεδρος κα Ελένη Σταματακάκη – Βλάχου ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των μελών του συλλόγου τον κ. Πατούλη για την υποστήριξη που παρέχει ο Δήμος Αμαρουσίου στο σύλλογο, όπως η χορήγηση 10.000 ευρώ, μετά από πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο