Στην εκδήλωση του Συλλόγου Αθμονέων «Επιγραφές από το Αρχαίο Άθμονον» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση μαζί με την πρόεδρο του Συλλόγου Αθμονέων Ρούλα Μπόγδανου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα στο ακροατήριο μαζί με εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου.


Μία βραδιά στα ιστορικά ίχνη του αρχαίου Δήμου ʼθμονον αφιέρωσε ο Σύλλογος Αθμονέων στην εκδήλωση που πραγματοποίησε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου με θέμα: «Επιγραφές από το Αρχαίο ʼθμονον», παρόντος και του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη.


Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ Πατούλης, συνεχάρη τους διοργανωτές, Σύλλογο Αθμονέων και προσωπικά την πρόεδρο του συλλόγου Ρούλα Μπόγδανου, για την αξιόλογη εκδήλωση καθώς και εν γένει για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο σύλλογος με στόχο να διατηρεί άσβεστη την ιστορική μνήμη και τη σύνδεση με το ιστορικό παρελθόν μας.


Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Γιώργος Πάλλης, Λέκτορας του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.


Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικής πλακέτας σε εκπροσώπους αλλά και μέλη που σταθερά συμβάλλουν στην προαγωγή του έργου και των σκοπών του Συλλόγου Αθμονέων.


Παρόντες στη βραδιά ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Αστικής Δημοτικής Κατάστασης Δημήτρης Καμπούκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ελένη Λέκκα – Καλαντζάκη, Λευτέρης Μαγιάκης, Πέτρος Κούκουζας, μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο