Στην εκδήλωση του Συλλόγου Ανεγέρσεως του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Παρουσία πλήθους κατοίκων του Ψαλιδίου και ενοριτών πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου η εκδήλωση του Συλλόγου Ανεγέρσεως του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την αποπεράτωση των εργασιών εξωτερικά του Ιερού Ναού και στον περιβάλλοντα χώρο.          

Στην εκδήλωση παρέστη  ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος εξέφρασε γα μία ακόμη φορά την αμέριστη υποστήριξή του στο έργο του Συλλόγου και τη βούληση της Δημοτικής Αρχής, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, να προχωρήσουν  άμεσα τα έργα υποδομής στην περιοχή του Ψαλιδίου που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου, Δημοτική Σύμβουλος κα Ελένη Βλάχου Σταματάκη ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη για την τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση, καθώς και τους παριστάμενους για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Συλλόγου.

Παρευρέθησαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Πέτρος Κόνιαρης και ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου ‘Η Ζωοδόχος Πηγή» Δημήτρης Θεοχάρης.

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την Πρόεδρο του Συλλόγου Ανεγέρσεως του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Αμαρουσίου, Δημοτική Σύμβουλος Ελ. Βλάχου Σταματάκη, τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου ‘Η Ζωοδόχος Πηγή» Δ. Θεοχάρη και φίλους των Συλλόγων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο