Στην εκδήλωση του Σωματείου Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες» εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Στην εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες» με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων από της ιδρύσεως του,  εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019.

Τους  θερμούς χαιρετισμούς του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη προς τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, μετέφερε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Δημοτική Σύμβουλος κα Ρένα Χαλιώτη, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε:     

«Η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου και ιδιαίτερα ο Δήμαρχος μας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής σας συγχαίρει για το αξιέπαινο και επί σειρά ετών κοινωνικό έργο σας.
Πολλά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο κα Μαράτα Βλάσση και στα μέλη Δ.Σ., που ακούραστα συνεχίζετε το πολυσήμαντο έργο της αγαπημένης σε όλους μας Μαρίας Μοσχού, που μέσα από τις δράσεις της έχει αφήσει σημαντική παρακαταθήκη στο Σύλλογο.

Ο Δήμος Αμαρουσίου θα είναι πάντα δίπλα σας και αρωγός στο δύσκολο έργο σας.»          

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, έγινε εκτενή αναφορά στη διαδρομή και στην κοινωνική προσφορά του Συλλόγου από της ιδρύσεώς του έως σήμερα και βραβεύτηκε η κα Μαρία Ψευδού, ως μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου για τη διαχρονική προσφορά της. 

Παράλληλα, η εκπαιδευτικός και ιστορικός συγγραφέας κα Πόπη Λυμπεροπούλου –Βραχιώτη μίλησε με θέμα: «Βυζαντινές Πριγκίπισσες, διπλωματικό όπλο του Βυζαντίου», ενώ προβλήθηκε η συναυλία του Andre Rieu  από το Πάρκο Efteling της Ολλανδίας.  

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης, Ελένης Βλάχου Σταματάκη, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Στέφανος Τσιπουράκης, Κωνσταντίνος Ρώτας και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

 

Σχετικά αρχείαΣτην εκδήλωση του Σωματείου Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες» εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_1


Στην εκδήλωση του Σωματείου Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες» εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_2


Στην εκδήλωση του Σωματείου Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες» εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο