Στην εκδήλωση του Σωματείου Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες» για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με την πρόεδρο του Σωματείου Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες» Μαρία Μοστρού, απευθυνόμενος προς τις παρευρισκόμενες στη συγκέντρωση.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα στις κυρίες του Σωματείου και σε επαφές μαζί τους.


Στη συγκέντρωση γυναικών για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του που πραγματοποίησε σε φιλική ατμόσφαιρα το Σωματείο Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες» παρέστη ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης.


Οι παρευρισκόμενες κυρίες – μέλη του Σωματείου επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον κ. Πατούλη, ο οποίος ανταποδίδοντας την εγκαρδιότητα συνομίλησε μαζί τους και τους ευχήθηκε καλή Υγεία. Δεν παρέλειψε, επίσης, να συγχαρεί την πρόεδρο του Σωματείου Μαρία Μοστρού, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη για τις φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν σε μία εποχή ιδιαίτερα σκληρή για πολλούς συνανθρώπους μας.


Για μία ακόμα φορά ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, μετέφερε τη σταθερή υποστήριξη του Δήμου προς το έργο του Σωματείου και η πρόεδρος του κ. Μοσχού, ευχαρίστησε με τη σειρά της τον κ. Πατούλη, για την αγάπη του και την αναγνώριση των προσπαθειών τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο