Στην εκδήλωση του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου για την 28η Οκτωβρίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον νέο Πρωτοσύγκελο, Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Μάξιμο Παπαγιάννη και εκπρόσωπο του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου, τον Δήμαρχο Χαλανδρίου Γ. Κουράση και πλήθος πολιτών στην εκδήλωση του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου.
|download file .jpg 104KB|


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου για την 28η Οκτωβρίου. Δίπλα του ο Προϊστάμενος του Ι.Ν. Πατέρας Λάμπρος Ανδρεάκης.
|download file .jpg 126KB|


Στην εθνικοθρησκευτική εκδήλωση του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου  Πολυδρόσου Αμαρουσίου, με την ευκαιρία του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης.
Στην Νεανική Εστία του Πολιτιστικού Κέντρου του Ι.Ν. παρουσία επίσης του Δημάρχου Χαλανδρίου κ. Γιώργου Κουράση, του νέου Πρωτοσύγκελου, Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη Μάξιμου Παπαγιάννη και εκπροσώπου του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου, και πλήθος πολιτών τιμήθηκε ο ενορίτης Ελευθέριος Ζανάκης που έχασε το ένα του πόδι στα βουνά της Ηπείρου στο Έπος του ‘40, σήμερα 95 ετών και μέλος της χορωδίας του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου.


Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης συνεχάρη το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ι.Ν. για την πρωτοβουλία του να τιμήσει τον αγωνιστή συμπολίτη μας, με τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Αμαρουσίου είναι αρωγός και στηρίζει κάθε προσπάθεια που έχει στόχο την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης και τη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και παράδοσης, ιδιαίτερα σήμερα που στη δύσκολη περίοδο που διέρχεται η χώρα μας, γίνονται πλέον επιτακτική ανάγκη.Ο συγγραφέας και φιλόλογος κ. Κώστας Γανωτής μίλησε στην εκδήλωση για το μήνυμα του Έπους του ’40.
Ακολούθως, η Χορωδία της Ενορίας με το οργανοπαικτικό συγκρότημα τραγούδησε τραγούδια για το Έπος του 1940, ενώ το χορευτικό τμήμα της Νεανική Εστίας χόρεψε παραδοσιακούς χορούς.


Σημειώνεται ότι στο χώρο της Νεανικής Εστίας του Ι.Ν. λειτουργούν όλες οι Σχολές που βρίσκονται κάτω από την σκέπη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο