Στην εκδήλωση του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Θρ. Δάλλα, απευθύνει χαιρετισμό στους αθλητές και μέλη του Ομίλου στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. 


Στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου με τη συμμετοχή αθλητών και μελών παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Ομίλου κο Θρασύβουλο Δάλλα.

Στο χαιρετισμό του ο κος Πατούλης συνεχάρη τα μέλη του Δ.Σ. και τους αθλητές του Ομίλου για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες εκφράζοντας μαζί με τις ευχές του για περισσότερες και μεγαλύτερες διακρίσεις στο άθλημα, την υποστήριξή του στην προσπάθεια, καθώς και στην πρωτοβουλία για την ανάδειξη της θεραπευτικής ιππασίας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι πρωταθλητές και οι Πανελληνιονίκες, καθώς ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος αναδείχθηκε το 2012 πρωταθλητής στο αγώνισμα της «Ιππικής Δεξιοτεχνίας», κατακτώντας το έπαθλο «Ξενοφών». Κατέκτησε επίσης τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα «Υπερπήδησης Εμποδίων».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Νικόλας Αλεπούς, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας κος Νίκος Παράσχης και η πρώην Πρόεδρος του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου κα Λένα Λεβίδη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο