Στην εκδήλωση του Αθλητικού Συλλόγου ΝΙΚΗ Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τους Αντιδημάρχους Σπ. Σταθούλη, Ν. Πέππα, Ν. Αλεπού, τη Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Ελ. Λέκκα και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ. Καρλαύτη στην εκδήλωση του Αθλητικού Συλλόγου ΝΙΚΗ Αμαρουσίου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στους αθλητές, προπονητές και φίλους του Αθλητικού Συλλόγου ΝΙΚΗ Αμαρουσίου, παρουσία του Προέδρου του Αντ. Τσέκενη και μελών του Δ.Σ.Τιμής ένεκεν προς το Δήμαρχο Γ. Πατούλη για την προσφορά του στον αθλητισμό και στη νεολαία της πόλης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αντ. Τσέκενης του απένειμε γνήσιο αντίγραφο τμήματος της μετώπης των Προπυλαίων του Ναού της Ελευσίνας, το οποίο φέρει παράσταση με στάχια, σύμβολο της Θεάς Δήμητρας.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την ανδρική ομάδα μπάσκετ που βραβεύυτηκε για την άνοδο της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Αντ. Τσέκενη, τον Αντιπρόεδρο Βαγγ. Γιαουρτόγλου τον Τεχνικό Δ/ντή Δ. Χουχουλή και τους προπονητές Π. Χατζή και Μ. Ραχωβίτσα.


Στην εκδήλωση  του Αθλητικού Συλλόγου ΝΙΚΗ Αμαρουσίου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και την βράβευση των αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν την προηγούμενη αθλητική περίοδο παραβρέθηκε ο Δήμαρχος, στο νέο κλειστό γυμναστήριο στην Κοκκινιά. Της εκδήλωσης προηγήθηκαν αγώνες επίδειξης των Ακαδημιών Βόλεϋ και Μπάσκετ του Συλλόγου.


Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης συνεχάρη τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, αθλητές και προπονητές για τις σημαντικές επιτυχίες τους στα αθλητικά δρώμενα και έδωσε τις θερμές ευχές του να συνεχίσουν οι ομάδες του Συλλόγου να πρωτεύουν, κάνοντας περήφανη την πόλη του Αμαρουσίου.
Αναφερόμενος στο νέο κλειστό γυμναστήριο που φιλοξενούσε την εκδήλωση επανέλαβε ότι «στόχος της Διοίκησης είναι να μετατραπεί ο νέος αυτός αθλητικός χώρος σ’ ένα σύγχρονο αθλητικό και πολιτιστικό κέντρο που θα συμβάλει στη δημιουργική απασχόληση των νέων μας,καλύπτοντας παράλληλα τις πραγματικές ανάγκες των αθλητικών σωματείων της περιοχής.


«Τιμής ένεκεν» απονεμήθηκε προς το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη για την προσφορά του στον αθλητισμό και στη νεολαία της πόλης από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Συλλόγου κ. Αντώνη Τσέκενη, γνήσιο αντίγραφο τμήματος της μετώπης των Προπυλαίων του Ναού της Ελευσίνας, το οποίο φέρει παράσταση με στάχια, σύμβολο της Θεάς Δήμητρας.                     
 
Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε η ανδρική ομάδα μπάσκετ για την άνοδο της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία από το κ. Δήμαρχο, καθώς και οι αθλητές και αθλήτριες που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και είναι οι αθλήτριες βόλεϋ νεανίδων Καλατζη Μαρία, Έυα Στάνα, ʼννα – Μαρία Τσιριγώνη και μπάσκετ εφήβων ʼρης Ντελόπουλος.   
Επίσης ο αθλητής του εφηβικού τμήματος Παναγιώτης Λώλος, που είναι το νεότερο  μέλος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών.    
   
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Ελένη Λέκκα, οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Νικόλαος Πέππας, Νικόλας Αλεπούς, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δημήτρης Καρλαύτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Σμυρνής, Αλέξανδρος Μπρέγιαννης, Κω/νος Βλάχος και Δημήτρης Πολυχρονιάδης. Επίσης ο πρώην Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Χρήστος Βλάχος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο