Στην εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από αθλητές και αθλήτριες, γονείς και φίλους ο Αθλητικός Όμιλος Παραδείσου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, με επίσημο προσκεκλημένο το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης εξέφρασε την εκτίμησή του προς τα μέλη του Δ.Σ. και τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Λέμη για  την εξαιρετική δουλειά που παράγουν με ήθος και αγωνιστικότητα στον Όμιλο, καθώς και για την σημαντική προσφορά τους στους νέους του Αμαρουσίου. Εκφράζοντας τη συμπαράσταση του στην αθλητική προσπάθεια αθλητών και προπονητών, τους διαβεβαίωσε ότι βρίσκεται κοντά τους και καταβάλλεται προσπάθεια, ώστε σε μία δύσκολη εποχή να δοθεί λύση στο θέμα της εξεύρεσης χώρου για τις προπονήσεις των παιδιών.

Η Αντιπρόεδρος του Ομίλου, Δημοτική Σύμβουλος Ελένη Λέκκα στο καλωσόρισμά της ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται στον Όμιλο τα παιδιά τους, ο οποίος όπως ανέφερε είναι ένας από τους αρχαιότερους συλλόγους του Αμαρουσίου, που τα μέλη του απαρτίζουν άνθρωποι του αθλητισμού και της επιστήμης.

Στην εορταστική εκδήλωση βραβεύτηκαν όλες οι ομάδες και οι προπονητές των αθλημάτων που διακρίθηκαν το 2016 με τις αθλητικές επιδόσεις τους  τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδας . Στον Όμιλο συμμετέχουν 500 παιδιά σε 11 ομαδικά αθλήματα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, πρώην πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕ.Α.Π. Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και εντεταλμένη σύμβουλος πολιτισμού του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. Mαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, η Αντιδήμαρχος Ρένα Χαλιώτη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας και Πέτρος Κόνιαρης.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου


Στιγμιότυπο 2 από την εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου

Μετάβαση στο περιεχόμενο