Στην εκδήλωση του 1ου & 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Έφορο Περιφέρειας Αττικής Π. Κανελλόπουλο, τον Περιφερειακό Έφορο Αν. Αττικής Γ. Γρηγόρη, τον Έφορο Κλάδου Ανιχνευτών Περιφέρειας Αν. Αττικής Μ. Κατωπόδη, Προσκόπους, Λυκόπουλα, γονείς και φίλους του προσκοπισμού στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αρχηγό του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου Χρ. Σκουρλή και τον Αρχηγό του 2ου Συστήματος Γ. Γεωργόπουλο κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, με θερμές ευχές στα μέλη τηυς προσκοπικής οικογένειας για υγεία, δράση και περισσότερη ακόμη δημιουργία το 2012.


Στην κατάμεστη από λυκόπουλα, πρόσκοπους, γονείς και φίλους του προσκοπισμού αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο, το 1ο και το 2ο Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη.


Μέσα σε κλίμα εορταστικό και επετειακό, καθώς το 2ο Σύστημα Προσκόπων γιορτάζει τα 90 χρόνια από της ιδρύσεως του, ο κ. Πατούλης έδωσε τις θερμές ευχές του στα μέλη της προσκοπικής οικογένειας, ευχές για υγεία, δράση και περισσότερη ακόμη δημιουργία το 2012.


Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Δήμαρχος στην ενεργή συμμετοχή των προσκόπων του Αμαρουσίου στις εθελοντικές πρωτοβουλίες και δράσεις που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου και ο Σύνδεσμος Δήμων για την Ανάπλαση και Προστασία του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.), εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του για τη συμμετοχή τους στην κοινή προσπάθεια για τη διαφύλαξη και προστασία του περιβάλλοντος.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νικόλαος Πέππας, Αντώνιος Παρτσινέβελος και Νικόλας Αλεπούς.
Εκ μέρους της προσκοπικής οικογένειας συμμετείχαν ο Έφορος Περιφέρειας Αττικής Π. Κανελλόπουλος, ο Περιφερειακός Έφορος Αν. Αττικής Γ. Γρηγόρης, ο Έφορος Κλάδου Ανιχνευτών Περιφέρειας Αν. Αττικής Μ. Κατωπόδης.
Επίσης ο Αρχηγός του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου Χρ. Σκουρλής και ο Αρχηγός του 2ου Συστήματος Γ. Γεωργόπουλος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο