Στην εκδήλωση της ομάδας συνεργασίας του Τοπικού Τμήματος Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την Ομάδα Συνεργασίας του Τοπικού Τμήματος Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Αμαρουσίου.
|download file.jpg 103 KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ομάδα Συνεργασίας του Τοπικού Τμήματος Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Αμαρουσίου, με την ευκαιρία της εορτής της γυναίκας.
|download file .jpg 99 KB|


Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ομάδα Συνεργασίας του Τοπικού Τμήματος Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Αμαρουσίου, με την ευκαιρία της εορτής της γυναίκας, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης, παρουσία παλιών οδηγών και φίλων του Οδηγισμού.


Στον χαιρετισμό του ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στη σημαντική προσφορά της γυναίκας και στον πολυδιάστατο ρόλο που έχει σήμερα, τονίζοντας ότι για το έργο και την προσφορά της, τόσο στην οικογένεια, όσο και συνολικότερα στην κοινωνία αξίζει να τη γιορτάζουμε 365 μέρες το χρόνο.
Παράλληλα, χαρακτήρισε πολύ σημαντικές τις δράσεις και πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Ομάδα Συνεργασίας για την ενίσχυση και στήριξη της προσπάθειας του Τοπικού Τμήματος Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, που μέσα από την  εθελοντική προσφορά των στελεχών του, τα παιδιά μας, οι αυριανοί πολίτες  διαπαιδαγωγούνται σε αρχές και αξίες.
Ο Δήμος Αμαρουσίου από την πλευρά του πρόσθεσε ο κ. Δήμαρχος  θα εξακολουθήσει να προσφέρει τη βοήθειά του στο Τοπικό Τμήμα Σώματος  Οδηγισμού, το οποίο θεωρεί ως μία από τις βασικότερες μορφές εθελοντισμού.Μετάβαση στο περιεχόμενο