Στην εκδήλωση της Εστίας Πατερικών Μελετών τιμώντας την μνήμη του Γρηγορίου του Θεολόγου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Διαχρονικά η Ορθοδοξία έχει κρατήσει σε δύσκολες στιγμές την πατρίδα όρθια καθώς συνιστά εδώ και πολλούς αιώνες το πνευματικό υπόβαθρο του Ελληνισμού. 

 

Στην εκδήλωση της Εστίας Πατερικών Μελετών τιμώντας την μνήμη του Γρηγορίου του Θεολόγου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον Ιδρυτή της Εστίας πατέρα Σαράντη, καθώς και τον πατέρα Μεταλληνό για την εξαιρετική του ομιλία η οποία όπως χαρακτηριστικά είπε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου μετέφερε το μήνυμα της ελπίδας και της αισιοδοξίας με τις διδαχές του αγίου.

Παράλληλα επισήμανε ότι, διαχρονικά η Ορθοδοξία έχει κρατήσει σε δύσκολες στιγμές την πατρίδα όρθια καθώς συνιστά εδώ και πολλούς αιώνες το πνευματικό υπόβαθρο του Ελληνισμού.  

Σήμερα παρά ποτέ υπάρχει μέγιστη ανάγκη τονώσεως του φρονήματος του λαού μας για την διαφύλαξη της πνευματικής και πολιτιστικής του κληρονομιάς και όλοι μαζί πρέπει να παλέψουμε για τα δίκαια του λαού μας, κατέληξε ο κ. Πατούλης.

 

Σχετικά αρχείαΣτην εκδήλωση της Εστίας Πατερικών Μελετών τιμώντας την μνήμη του Γρηγορίου του Θεολόγου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης_1


Στην εκδήλωση της Εστίας Πατερικών Μελετών τιμώντας την μνήμη του Γρηγορίου του Θεολόγου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο