Στην εκδήλωση της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» για την παρουσίαση του βιβλίου «Αλτσχάιμερ Trance» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email







Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» για την παρουσίαση του βιβλίου «Αλτσχάιμερ Trance», παρουσία πλήθους φίλων και μελών της Ένωσης.
|download file .jpg 77 Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, η Δημοτικής Σύμβουλος Ελ. Λέκκα, ο εκδότης του βιβλίου Ν. Μουρατίδης, καθώς και πλήθος μελών και φίλων της Ένωσης παρακολουθούν τον Κάρολο Κουκλάκη και την Ειρήνη Δερεμπέη να ερμηνεύουν παραδοσιακά κρητικά τραγούδια.
|download file .jpg 64 Kb|



Στην εκδήλωση  της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» για την παρουσίαση του βιβλίου «Αλτσχάιμερ Trance», του μέλους του Στέργιας Κάββαλου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από το Δ.Σ. της Ένωσης.
Παρουσία πλήθους φίλων και μελών της Ένωσης η Πρόεδρος κα Μαρία Σεβαστάκη και ο Αντιπρόεδρος ʼρης Χαιρέτης καλωσόρισαν και ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους για την τιμητική παρουσία τους στην εκδήλωση.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Δήμαρχος εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στη συγγραφέα Στέργια Κάβαλλου για την αξιέπαινη  συγγραφική δουλειά της, αλλά και στην Ένωση Κρητών Αμαρουσίου για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης αυτής της εκδήλωσης, μέσα από την οποία προβάλλεται η δημιουργική έκφραση και το ταλέντο της νεαρής συγγραφέας.

Ο εκδότης Νίκος Μουρατίδης προλόγισε το βιβλίο, που μέσα από τα 15 «κοφτερά» διηγήματά του με καυστικό και ρεαλιστικό τρόπο δίνει μια ρεαλιστική ματιά στη σουρεαλιστική πραγματικότητα του σήμερα. Για το βιβλίο μίλησαν ο δημοσιογράφος Μανώλης Αναγνωστάκης και ο συγγραφέας ʼρης Σφακιανάκης, ενώ αποσπάσματα διάβασε ο Ευγενία Δημητροπούλου. Την ευχάριστη ατμόσφαιρα διάνθισαν με παραδοσιακά κρητικά τραγούδια ο Κάρολος Κουκλάκης και η Ειρήνη Δερεμπέη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλ. Γαρδέλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελ. Λέκκα και Δ. Καρλαύτης, Δ, Σμυρνής και Αικ. Αναστασιάδου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο